wie-wat-waar (beauty en gezondheid)

Monika Kouwenhoven

Ik ben Monica Kouwenhoven en ben uitgenodigd om bij Pink 2018 aanwezig te zijn om mijn vaardigheden als voetreflextherapeut in te zetten voor vrouwen met borstkanker, of bij vrouwen die borstkanker gehad hebben.  

Hier hoefde ik niet lang over na te denken. Ik doe graag iets voor deze doelgroep omdat ik weet hoe fijn het is als je gemasseerd wordt met name aan de voeten. Zeker omdat het voor de patiënt een heftige en spannende tijd is of geweest is.

De voetmassage geeft een diepe ontspanning waar veel vrouwen in deze situatie zeker behoefte aan hebben.  

Een belangrijk aspect van Voetreflextherapie is dat het de helende werking van het lichaam stimuleert. Ook na chemo en de vervelende bijwerkingen hiervan is het zinvol om je te laten behandelen door een voetreflextherapeut. Het helpt het lichaam om de giftige stoffen af te voeren en het herstel te bevorderen. Je voelt je snel weer fitter en je algehele welzijn neemt toe!  

Dus ik ben er 11 oktober.  

Ik hoop jullie daar te ontmoeten en voel je welkom bij Voet en Gezondheid.  

Meer info? Bezoek ook eens mijn website: www.voetengezondheid.nl 

Tot dan, Monica        


sophia van sorgen

Twee keer kreeg Sophia kanker, de eerste keer (toen zij 17 jaar oud was) liet ze zich behandelen volgens een regulier behandelplan. De tweede keer pakte ze het anders aan en combineerde ze de reguliere zorg met een nieuwe levensstijl, die zij later doorontwikkelde in Sophia’s werkmethode en haar verschillende programma’s.

Met alle ervaring als ervaren therapeut en de kennis over gezond mentaal, emotioneel en fysiek leven begeleidt en ondersteunt Sophia nu mensen met onder andere kanker, burnout en andere klachten. 

Ook heeft Sophia haar eerste boek geschreven, dat nu in de winkels ligt. In het boek deelt ze haar persoonlijke verhaal. Ga voor meer informatie over Sophia naar haar website: www.sophiavansorgen.nl


babette roosendaal

Mijn naam is Babette Roosendaal, sinds februari 2018 heb ik een schoonheidssalon en nagelstudio in het altijd gezellige centrum van Wijk bij Duurstede. In de salon van Mooi by Babette op Markt 11 (locatie DA Drogist) kunt u van top tot teen terecht. In deze ontspannen omgeving geef ik onder andere gezichtsbehandelingen, lichaamsmassages en allerlei hand- en voetbehandelingen.
Mijn tijd besteed ik het liefst aan het in de watten leggen van de medemens.

Op de avond van Pink bij Duurstede wil ik jullie laten genieten van een heerlijke voetbehandeling.
Voor meer informatie over mijn salon kunt u terecht op: www.mooibybabette.nl.


top tot teen

Welkom bij Top Tot Teen

Kledingadvies geven passend bij de persoonlijkheid en het type vrouw, dat is waar de medewerksters van Top Tot Teen goed in zijn. Hierin is het doen van een kleurenanalyse een onderscheidende manier. Want als je je kleedt in de juiste kleuren, passend bij je huidtint en je ogen, dan word je nog mooier. En dat is precies waar Top Tot Teen voor staat!

Iedere vrouw is mooi. 
De missie van Top tot Teen is om net die extra “touch” te geven. Een vrouw aankleden op een manier die precies aansluit bij haar persoonlijkheid dat is ons vak.

 

Ontdek tijdens de lotgenotenavond, met behulp van een verkort kleuradvies welke kleuren het beste bij jou passen. 

Ga jij je inschrijven voor kleuradvies op 11 oktober? Tot dan

Het team Top Tot Teen
www.toptotteen.info


Miranda's haarmode

Bij Miranda’s Haarmode hebben wij een groot aanbod aan mogelijkheden voor haarwerken. Er zijn verschillende medische of cosmetische redenen om voor een haarwerk te kiezen. Natuurlijk zijn wij op de hoogte van alle oorzaken waardoor haarverlies of kaalheid ontstaat, de oorzaak kunnen wij niet verhelpen maar wij streven voor al onze klanten naar een resultaat dat niet van echt te onderscheiden is.
Wij werken op afspraak zodat wij zeker zijn dat wij alle tijd en aandacht voor u hebben. Bent u niet in staat bij ons langs te komen, dan komen wij bij u thuis of in het ziekenhuis.
Miranda’s Haarmode

Traaij 124
Driebergen
Telefoonnummer: 0343 – 513134
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.mirandashaarmode.nl

Bij Miranda’s haarmode kunt ook terecht voor de shampoos van Mediceuticals
Mediceuticals Folligen is een shampoo die de doorbloeding van de hoofdhuid stimuleert en de haarzakjes verstevigt. Dagelijks tijdens de chemo gebruiken om de hoofdhuid in optimale conditie te houden en na de chemo haargroei te stimuleren en te versterken. In combinatie gebruiken met Mediceuticals Cellagen. Mediceuticals Cellagen, na het wassen op de hoofdhuid sprayen en goed inmasseren. Voor een optimaal resultaat, wordt geadviseerd om reeds voor de chemo-behandeling te starten met Mediceuticals. De producten zijn ook te gebruiken na de chemo-behandeling om het haar en de hoofdhuid in optimale conditie te houden. Neem altijd voor het gebruik altijd contact op met een Mediceuticals specialist voor persoonlijk advies en begeleiding.