Borstkanker en hoe nu verder ……..

Pink bij Duurstede start met nieuw initiatief – Lotgenotenbijeenkomsten

De verwendag van Pink bij Duurstede op 6 oktober 2016, voor mensen met de diagnose borstkanker was een enorm succes. De dag was bedoeld voor mensen die onder behandeling waren voor borstkanker en tot een jaar na behandeling. Tijdens de verwendag zijn er ook signalen afgegeven dat er behoefte bestaat aan een lotgenotengroep. Pink bij Duurstede heeft dit signaal opgepakt en start vanaf 23 november 2017 met de eerste lotgenotenbijeenkomst.

Borstkanker en hoe nu verder? Dit is het onderwerp voor de eerste bijeenkomst. De bijeenkomst is voor mensen die met borstkanker te maken hebben en nog onder behandeling zijn of mensen die het behandeltraject hebben afgesloten, maar die graag in gesprek willen met lotgenoten.

Voor de eerste bijeenkomst is een gastspreker van de Borstkanker Vereniging Nederland uitgenodigd. De gastspreker zal zoveel mogelijk onderwerpen aankaarten die met borstkanker te maken hebben. De deelnemers aan de bijeenkomst, kunnen ook zelf onderwerpen aandragen deze onderwerpen zullen dan voor de vervolgbijeenkomsten verder worden uitgewerkt.

Voor de lotgenotenbijeenkomsten, hebben wij ondernemers van drie sfeervolle locaties bereid gevonden om hun locatie belangeloos beschikbaar te stellen.

Insteek is dat lotgenoten met elkaar in gesprek kunnen, herkenning en erkenning. Een luisterend oor maakt het dragen van de problemen lichter.

Ina en Irma: “Wij zijn er enorm trots op dat enthousiaste ondernemers ons weer willen helpen om deze bijeenkomsten tot een succes te maken.”

Ga voor aanmelding naar het tabblad Aanmelden op deze website en vul het aanmeldformulier in en vergeet niet op de button Verzenden te klikken.