wie-wat-waar (overig)

Jolanda van Egmond, nalatenschapscoach

Graag beantwoord ik uw vragen over nalatenschappen, zowel de voorbereiding als de afhandeling hiervan. Het op orde brengen van de persoonlijke administratie en aanleggen van een (digitaal) dossier met daarin alle wensen en belangrijke informatie voor nabestaanden is onderdeel van de diensten van Erfgoedt. Het is laagdrempelig en alles wordt uiteraard vertrouwelijk behandeld.

Heeft u uw nalatenschap goed geregeld?

Ga voor meer informatie naar: www.erfgoedt.nl 


Saskia Schinkel

Mijn naam is Saskia Schinkel, in mijn sfeervolle praktijk aan huis geef ik mandala workshops, mandala tekencursussen en stone dot-art workshops.

Zelf vind ik het heel fijn om te tekenen en schilderen, het geeft mij rust en ontspanning! 

Deze passie wil ik graag met andere delen, één van de redenen waarom ik graag een bloemen mandala workshop wil verzorgen voor Pink bij Duurstede, in de gedachte dat deze bloemen kleur en kracht mogen geven.

www.puursaskia.nl


anneke troost

Mijn naam is Anneke Troost van Stijl*Fotograaf, samenwonend in Wijk bij Duurstede met mijn vriend Sjoerd en onze 2 meiden.

Intieme momenten en echte emoties.
Geliefde. Dat is de letterlijke vertaling van het woord Beloved. Als Beloved-fotograaf zorg ik dat mensen die van elkaar houden helemaal in elkaar opgaan en mij compleet vergeten. In een sfeer van vertrouwen en liefde deel je emoties en intieme momentjes met elkaar. En die intieme momenten, die leg ik vast.
De vertrouwde sfeer ontstaat doordat we elkaar al voor de fotosessie leren kennen. Maar ook doordat ik jullie help ontspannen, en verder op de achtergrond blijf. Ik laat je bijvoorbeeld gekke woordjes in elkaars oor fluisteren en fotografeer de spontane lach die daarop volgt. We gaan steeds een stapje verder, net zolang tot je dicht bij jezelf en bij elkaar bent. Fysiek en emotioneel. https://stijlfotografie.nl/beloved-fotografie/