Borstkanker en hoe nu verder


Net als iedereen kennen wij vrouwen in onze directe omgeving die getroffen zijn door borstkanker en ook hebben wij gezien wat een enorme impact dit heeft op hun leven.

Uit betrokkenheid met deze vrouwen is Pink bij Duurstede ontstaan en organiseren wij lotgenotenbijeenkomsten voor mensen die te maken hebben met borstkanker en ervaringen willen delen met lotgenoten.

LOTGENOTENBIJEENKOMSTEN op 6 Oktober 2022

Onderwerp: de (late) gevolgen van Borstkanker

De bijeenkomst is bedoeld voor mensen die met borstkanker te maken hebben en nog onder behandeling zijn of mensen die het behandeltraject hebben afgesloten en die graag in gesprek willen met lotgenoten.

Voor deze bijeenkomst is een gastspreker van de Borstkanker Vereniging uitgenodigd. Zij geeft informatie over wat met de (late) gevolgen wordt bedoeld, namelijk langdurige veranderingen die men ervaart op psychisch en/of lichamelijk gebied, door borstkanker en/of na de behandeling voor borstkanker, waardoor het dagelijks functioneren gehinderd wordt. Niet iedereen krijgt ermee te maken en de oorzaak is niet altijd duidelijk.

Het wordt een interactieve avond en er is ruimte voor het stellen van vragen en met elkaar in gesprek te gaan.

Wij begroeten je graag op 6 Oktober a.s. Inloop is vanaf 19.00 uur en om 19.30 uur starten we met de bijeenkomst, einde bijeenkomst 21.30 uur.
Deelname aan de bijeenkomst is gratis.
Ga voor meer informatie naar de Aanmeldpagina.


"Optimisme is een geluksmagneet. Als je positief blijft, zullen goede dingen en mooie mensen naar je toe  trekken"