Borstkanker en hoe nu verder...

Net als iedereen kennen wij vrouwen in onze directe omgeving die getroffen zijn door borstkanker en ook hebben wij gezien wat een enorme impact dit heeft op hun leven.

Uit betrokkenheid met deze vrouwen is Pink bij Duurstede ontstaan en organiseren wij lotgenotenbijeenkomsten voor mensen die te maken hebben met borstkanker en ervaringen willen delen met lotgenoten.

2 April 2020

Lotgenotenbijeenkomst

Heb je borstkanker (gehad)? En wil je lotgenoten ontmoeten en ervaringen delen? Kom dan naar de bijeenkomst op 2 april 2020.

Deze bijeenkomst staat in het teken van de gevolgen van borstkanker, herkenning en hoe ga je er mee om. Het wordt een interactieve bijeenkomst en er is genoeg ruimte voor het stellen van vragen.

We hebben een gastspreker van de Borstkanker Vereniging Nederland uitgenodigd. De gastspreker zal zoveel mogelijk onderwerpen aankaarten die met borstkanker en de (late) gevolgen van borstkanker te maken hebben.

We begroeten je graag op 2 april a.s. Inloop is vanaf 19.00 uur en we starten om 19.30 uur. De locatie is Atelier en Galerie ’t Rondeel, Kokkestraatje 35/39 te Wijk bij Duurstede. Deelname aan de bijeenkomst is gratis.

Ga voor meer informatie en aanmelding naar Aanmelden

"Je voelt je soms alleen staan in je proces en ervaringen van anderen te horen, die iets soortgelijke ervaringen hebben, voelt dan goed"